Pages

Friday, October 15, 2010

nak post jugak..wink2..!!

ahahah..ni aku post kan bende ni sbb tngok kat SYAHEEN FARHANA la ni..hahha..
time jadi GENG BIRO 2008....
time tahun ni, form 4, aku dilantik dengn tidak sengaja kott..haha.. aku tlah diberi kepercayaan menjadi NAIB PRESIDEN...
haha.. tersngt lah best giler..kalau syaheen tulis pasal biro perempuan, biaq aku plak yang tulis pasal biro lelaki...
hehe....
biro2 lelaki adalah yang DA' BEST!! 
kalau senpai2, mreka adalh, sidqi, (president terhebt), apih din, yahya, tuan fariz, kp, abg mad, arif haiqal, mad lan..
hhhaha.. mereka ni memng da bomb ahh... pertama kali aku ketemu mereka, memng r.. first impression, mereka ni mnakutkan..
well, some of them ni, terknal ngan "kaki debe" gok lah..so, mesti la takut kan.. haha... laen yang jadinyer setelah mengenali mereka2..hahaha.. tersunggh lah bahagianya dapt mengenali n hidup bersama mereka.....

bagi yang junior pon ade...

isyad yang suntimes ok sumtimes xok..haha
matyie plak, budak yang slalu cria...

matyie ni memng slalu gak la mengjdi penghidup suasana...haha...

for my own nakama, aku, syapik, farhan , n munir...
love uollss!!!!

TERAMAT TIDAK MENYESAL DAPAT MENGENALI KESEMUA GENG2 INI... TERIMA KASIH KERNA HADIR LAM HIDUPKU!! (^_^)V
orang panggil kami, GENG 3..hahahah...

time ni time hari terbuka asrama...best2!!

sedang tulun biro pompuan pasang tikar getoh lam dorm mreka..huhu..

posing2!!..haha

kamilah SMKKB yang mlawat KK...indah nyo time niehh...

2 comments:

  1. WHY WHY!!!GAMBA SEKSI TUH JUGOK NOK UPLOAD..AAAA

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...